Nya Top Gear kan bli riktigt bra – kolla in roliga trailern

Kolla in trailern för "ny-nya" Top Gear. Den nya programledartrion ser ut att ha väldigt kul ihop. Vi ser fram emot den nya säsongen.
Annons

Nya Top Gear kan bli riktigt bra – kolla in roliga trailern
Ny-nya Top Gear kanske äntligen blir så bra som det borde vara. Kolla in den roliga trailern nedan.

Top Gear utan sin gamla trio och med Chris Evans i spetsen, blev, om inte en ren flopp så i alla fall en besvikelse. Och oerhört kritiserat. Efter en minst sagt kaotisk första säsong som kulminerade av att Evans hoppade av efter sex program, är vi snart redo för en ny säsong. Och nu med förhoppningen att nya Top Gear faktiskt kan att bli så bra som det borde kunna vara – utan att den gamla trion gör comeback.

Under den kortlivade Evans-eran hade showen hela sex värdar plus The Stig. Exakt hur den nya säsongen kommer att se ut vet vi inte, men så mycket kan vi att ana att inte Chris Evans kommer att ersättas, inte i egentlig mening i alla fall. Matt LeBlanc, som var programledare tillsammans med Evans, fortsätter som tidigare men nu istället med de två testförarna Chris Harris och Rory Reid som kliver fram och tar en större del i programmet. 

I trailern nedan får vi ett smakprov av den nya programledartrion, och naturligtvis The Stig. Och visst man kan ana en rätt skön energi mellan dem? Förhoppningsvis får även se mer av Sabine Schmitz, drottningen av Nürburgring, under kommande säsong, även om hon inte dyker upp i den här trailern.

BBC har inte meddelat när den nya säsongen av Top Gear börjar, men våra förväntningar har onekligen skruvats upp. 

Annons
Annons
Rulla till toppen