Nu kan du prenumerera på våra nyheter direkt i Messenger

Du som läser auto motor & sport vet att vi sedan många år har ett dagligt nyhetsbrev där vi sammanfattar de viktigaste bilnyheterna just nu. Det...
Annons

Du som läser auto motor & sport vet att vi sedan många år har ett dagligt nyhetsbrev där vi sammanfattar de viktigaste bilnyheterna just nu. Det kan du teckna här.

Men alla vill inte få bilnyheter i mejlkorgen, och därför finns nu ett nytt, smart sätt att ta del av våra artiklar – via Facebook Messenger.

”Varje dag skickar vi de viktigaste bilnyheterna direkt till dig på Messenger. Det är lätt att teckna och självklart helt gratis”, säger Erik Söderholm, digital redaktionschef på auto motor & sport och Recharge.

En annan fördel med nyhetstjänsten via Messenger är att du kan få nyhetsnotiser i realtid när det händer något extra viktigt – breaking news, alltså. Det kan till exempel handla om en ny, viktig bilmodell.

”Vi har läsare över hela världen och alla har olika önskemål om hur och när de vill läsa våra nyheter. Det här är ett smart sätt att ta del av vårt innehåll i en kanal som vi vet att många använder”, säger Erik Söderholm.

Gör så här för att komma igång

1. Klicka här för att komma till ams-kanalen i Messenger.

3. Klicka på ”Hantera tjänst” och sedan på ”Aktivera lästips via Messenger”.

Klicka här för att komma igång med nyheter via Messenger!
Annons
Annons
Rulla till toppen