Bästa leksaken: Ripsaw EV2 med 1.500 hk V8-motor

Vad ger man till en person som redan har allt? Varför inte en Ripsaw EV2 från Howe and Howe Tech, lätt modifierad med en 1.500...
Annons

Vad ger man till en person som redan har allt? Varför inte en Ripsaw EV2 från Howe and Howe Tech, lätt modifierad med en 1.500 hk stark bigblock V8-motor. Modellen heter Ripsaw EV2 SSR1, en perfekt leksak på sommaren såväl som vintern.

Vi har visat filmer med Ripsaw EV2 två gånger förut och då var intresset stort från er läsare. Drivlinan och larvbanden verkar inte ha några problem alls med mer än dubbelt så mycket effekt som standardversionen, men en motor på cirka 600 hk (bensin eller diesel).

Ripsaw EV2 SSR1 kan vara lite svår att få igenom Bilprovningen men på egna marker och bortom synhåll för lagens långa arm är det svårt att tänka sig ett roligare fordon. EV är förresten förkortning för ”Extreme Vehicle” och prisnivån för versionen med 600 hk motor börjar runt 200.000 dollar.

Tycker ni att Ripsaw EV2 borde användas i någon actionfilm så har det redan skett. Fordonet fanns med i Fast & Furious 8, som hade premiär i våras.

Annons
Annons
Rulla till toppen