Se när Ford F-150 förnedrar Hellcat – och alla andra…

Alla gillar en sleeper, och med det avses en bil som ser slö ut men som blåser byxorna av andra bilar vid stoppljusen. Den här Ford F-150 är ett bra exempel, en stor och klumpig bil, som garanterat fått en och annan muskelbilsbilförare att bli tårögd... 
Annons

Se när Ford F-150 förnedrar Hellcat – och alla andra...
Den här Ford F-150 är ett monster. Se filmen nedan.

Enligt Road & Track är F-150:ns massaker möjlig efter en del modifikationer utförda av tunern Brew City Boost. Pickupens 3,5-liters dubbelturbo V6-motor är redan från början väldigt potent, men med hjälp av bland annat nya insugs- och avgaskomponenter, E50-blandning (50 procent etanol) och en metanolinjektion gör den kvartsmilen (402 meter) på otroliga 12,49 sekunder. 

Listan över vilka F-150:n slår vid ddet här tillfället är både lång och imponerande. Den var bland annat snabbare än Ford Shelby GT350, Chevrolet Camaro ZL1 – till och med Dodge Challenger SRT Hellcat. I starten hade ingen av de moderna muskelbilerna en chans, delvis tack vare fyrhjulsdrift.

Marginalen till Challenger Hellcat var inte så stor, så ett race på en 1/2 mile (ca 800 meter) kanske den hade vunnit, men som Vin Diesel brukar säga: ”Det spelar ingen roll om det är en tum eller en mile: vinner man så vinner man.” 

Annons
Annons
Rulla till toppen