Porsche-dröm byggs i garaget – på fyra minuter

Home Build By Jeff är en YouTube-kanal där det finns massor av spännande bilprojekt. Jeffs senaste skapelse är en ”Porsche 911 RSR” som tog 18 månader...
Annons

Home Build By Jeff är en YouTube-kanal där det finns massor av spännande bilprojekt. Jeffs senaste skapelse är en ”Porsche 911 RSR” som tog 18 månader att bygga.

Givetvis är det ingen äkta RSR-klassiker, då hade vi pratat sjusiffriga belopp. Men Jeff bygger med RSR-modellerna som inspirationskälla och skapar sin egen drömbil. Som vi ser sker det mesta med enkla handverktyg och på ett begränsat utrymme i garaget. ”Lackboxen” består till exempel av ett partytält i plastduk som ställs uppe inne i garaget. Ett trick i sammanhanget är att vattenbegjuta alla ytor för att binda dammet innan lack, och givetvis använda ett bra andningsskydd.

Det som är imponerande är att Jeff verkar göra i princip alla arbetsuppgifter själv. Plåtjobb, svetsning, motorbygge, inredning, klädsel och sedan väldigt mycket kärlek till alla små detaljer som tillsammans utgör helheten. Visst blir du lite sugen att starta ett eget projekt nu?

 

Home Build By Jeff Channel

 

Porsche-dröm byggs i garaget – på fyra minuter
Med envishet och träning går det att bygga drömbilen själv, hemma i garaget. Inte på Singer-nivå, men ändå!
Annons
Annons
Rulla till toppen