Biluppgifter.se inför servicehistorik från VW Group Sverige

Förutom fordonsdata, besiktning, skulder, körsträcka, importrapport och vilken ägare bilen har kan sajten Biluppgifter.se nu även visa verkstadsbesök och originalservice från Volkswagen Group Sverige.
Annons

Vid köp av begagnad bil är det viktigt att få en heltäckande historik. Den servicen erbjuder fordonssajten Biluppgifter.se, som nu lagt till ännu en funktion.

Genom ett nytt samarbete med Volkswagen Group Sverige har man tillgång till deras databas från märkesverkstäderna och kan därmed lägga till information om verkstadsbesök och originalservice. I gruppen ingår Audi, Seat, Skoda och Volkswagen.

”Volkswagen Group Sverige är ett företag som förstått möjligheten i att möta sina kunder i ett tidigt skede,” säger Christian Nilsson, en av grundarna av Biluppgifter.se

”Det har gett oss möjligheten att för första gången någonsin ge våra användare data öppet, direkt från en biltillverkare. Biluppgifter.se handlar mycket om att ge användarna rätt förutsättningar inför ett bilköp. Uppgifterna ger marknaden en transparens samtidigt som vi vill vägleda och utbilda våra användare till ett tryggt bilköp.”

”Att kunna visa om ett fordon servats med originaldelar ger det bästa från två världar,” säger Christian Nilsson. ”Man får servicehistorik som en del av transparensen samtidigt som bilköparen vet att originaldelar är en av grunderna för ett tryggt köp.”

Biluppgifter.se förhandlar med fler stora aktörer inom bilbranschen och förhoppningen är att snart kunna knyta till sig fler bilmärken och partners.

Sedan tidigare kan sajten Biluppgifter.se förmedla fordonsdata, se om bilen är besiktigad, avställd, har skulder (som följer bilen), vilken körsträcka bilen har, hur hög skatten är samt även kontrollera vem som är ägare. Om bilen varit registrerad utomlands och importerats till Sverige går det att få en importrapport – med uppgifter om bilen till exempel klassats som skrot. Alla tjänster (förutom skuldkontrollen) på Biluppgifter.se är gratis.

 

Biluppgifter.se inför servicehistorik från VW Group Sverige
Christian Nilsson, på Biluppgifter.se, förhandlar med nya aktörer inom bilbranschen. Förhoppningen är att fler bilmärken ska ge samma transparens som Volkswagen Group Sverige.
Annons
Annons
Rulla till toppen