Ford Mustang Shelby GT500 – lyssna och njut

Under i stort sett hela 2018 fylldes internet av läckta bilder och spekulationer om nya Ford Mustang Shelby GT500. Vi fick hålla oss till i...
Annons

Under i stort sett hela 2018 fylldes internet av läckta bilder och spekulationer om nya Ford Mustang Shelby GT500. Vi fick hålla oss till i januari i år innan Ford officiellt presenterade bilen, och inte ens då fick vi veta alla detaljer. Effekten till exempel är hemlig – den enda Ford säger att det blir ”över 700 hästar”.

Men en sak som vi vet är att Ford Mustang Shelby GT500 får fyra olika lägen i avgassystemet. Det gör att du som förare kan välja hur mycket du vill väsnas. Det kan du välja mellan är ”Quite Mode”, ”Normal Mode”, ”Sport Mode” och ”Track Mode”.

Amerikanska bilmagasinet Road and Track har publicerat en video på Youtube där de testar varje läge. Höj volymen och njut!

 
Ford Mustang Shelby GT500 – lyssna och njut

Vill du läsa mer om Ford Mustang?

Missa inte vår tjocka Mustang-tidning med provkörningar, dueller, tester och köpråd för begagnade Mustanger. Berör de två senaste generationerna, plus historiken från 1964 och framåt. 164 välmatade sidor med Mustangfrossa!

Du kan även köpa Mustang-tidningen i digital utgåva för 75 kronor, klicka då på den här länken.

 

Annons
Annons
Rulla till toppen