Beskedet från Volvo: Nu kan du privatleasa begagnat

Nu finns möjligheten att privatleasa en begagnad Volvo. Detta gäller på modeller som är upp till fem år gamla och som gått som längst 10.000...
Annons

Nu finns möjligheten att privatleasa en begagnad Volvo. Detta gäller på modeller som är upp till fem år gamla och som gått som längst 10.000 mil. Ingen kontantinsats behövs och nybilsgaranti ingår.

”Volvo Selekt privatleasing är tryggt och bekymmersfritt. Vi set och tar hänsyn till att alla kunder ät unika, och därför är vi glada över att kunna bryta ny mark med ett erbjudande som är flexibelt och utformat efter en efterfrågan som finns”, säger Johan Carlsson, ansvarig för försäljning av begagnade bilar på Volvo Cars Sverige.

Volvo har haft privatleasing på programmet länge, men endast till nya bilar.

Att privatleasa begagnat blir allt vanligare. Flera återförsäljare erbjuder den tjänsten, likaså bilauktionssajten kvd.

Privatleasing generellt har blivit oerhört populärt de senaste åren och allt fler väljer det istället för att ta ett billån. Vi har tagit fram ett smidigt sätt att se hur bra ett leasingerbjudande egentligen är. Det finns också många fallgropar med privatleasing som vi har skrivit mycket om och hur du unviker dessa. Exempelvis omfattas inte privatleasingsavtal av konsumentköpslagen, något som kan vara bra att veta.

Volvo Selekt privatleasing:

• Gäller bilar som är max 5 år gamla och har gått som längst 10.000 mil.

• Kräver ingen kontantinsats.

• Fast månadskostnad.

• Garanterat restvärde.

• Kan kombineras med försäkring och serviceavtal.

• Nybilsgaranti från och med leasingperiodens början.

 
Annons
Annons
Rulla till toppen