Begenkäten

Gör din egen beganalys!

Sök bland auto motor & sports 44 566 begenkäter och jämför total- och snittbetyg med övriga bilar i klassen.

Begagnatanalysen Ange söktermer i fälten nedan.

Se detaljerat ägarbetyg

Beganalysen exempel

Detaljerat betyg ger dig den kompletta bilden över hur bilen är att äga och köra. Alla detaljbetyg som finns i auto motor & sports begagnatanalyser visas och jämförs med snittbilen i samma klass.

Som prenumerant på auto motor & sport har du fri tillgång till begagnatanalyserna. För detta måste du koppla ihop din prenumeration med ditt konto och vara inloggad.

Vi kommer inom en nära framtid att göra det möjligt för fler att få tillgång till begagnatanalyserna. Håll utkik!

Sätt betyg på din bil i begenkäten

Svaren i vår begenkät ligger till grund för våra begagnatanalyser i tidningen. Dessa analyser har blivit en väldigt uppskattad guide för alla som planerar ett begagnatköp. Varje vecka lottar vi dessutom ut en prenumeration på sex nummer av auto motor & sport bland er som sätter betyg. Fyll i begenkäten så ärligt som möjligt. "Kalle-Anka-ifyllningar" med enbart 100 procent i betyg eller liknande, lyfts bort från undersökningen. Skriv gärna kommentarer om vad som är bra och dåligt, på så vis kan vi larma direkt om eventuella barnsjukdomar, eller hylla dem som verkligen bygger felfria bilar.

Sätt betyg på din bil

Månadens fråga

  • Anser du att någon form av dieselförbud/höjd tullavgift bör införas för dieselbilar i Stockholm och Göteborgs citykärna?

  • Anser du att snåla dieselbilar ska skattebefrias som miljöbilar?

Nyhetsbrev fem dagar i veckan

Varje vardag skickar vi dig de senaste 24 timmarnas hetaste nyheter till din e-post. Nyhetsbreven kan också innehålla specialerbjudanden.

  • Prenumerera på
    auto motor & sport nyhetsbrev
Trafiktesten