Nya Saab 9-5 – nu blir det film!

Att Saab lanserar sin nya 9-5 just nu har varit svårt att missa. Saab har gjort flera filmer om modellen som beskriver krockprov, utveckling och...
Annons

Att Saab lanserar sin nya 9-5 just nu har varit svårt att missa. Saab har gjort flera filmer om modellen som beskriver krockprov, utveckling och visar intervjuer med cheferna. Plocka fram popcornen – det är movietime.

Nya Saab 9-5 - nu blir det film!

Inför de första journalisterna som anlädde i början på veckan gav Victor Muller och vd Jan-Åke Jonsson en ”100-dagarsrapport” efter ägarbytet. Klicka på bilden för att länka till YouTube.

I Trollhättan samlas just nu journalister från hela världen för att provköra nya Saab 9-5 i försommarens grönska. Att Saab vill visa upp sig från sin bästa sida är förstås självklart och det finns en hel del förtroende för varumärket som måste återskapas.

I detta arbete att få fart på försäljning och produktion igen ingår informationsmaterial och demonstrationer på plats i Trollhättan. Ledningen och avdelningschefer finns på plats för intervjuer och en del av filmmaterialet som går att hitta på YouTube har vi samlat här.

Om någon hittar fler filmer går det bra att maila redaktionen eller klistra in länkarna i kommentatorfältet nedan.

Nya Saab 9-5 - nu blir det film!

Filmer av krocktester är otäcka men går ändå inte att låta bli att titta på. Saab smäller två nya 9-5 mot varandra. Två kunder mindre i registreringsstatistiken… Klicka på bilden för att länka till YouTube.

Nya Saab 9-5 - nu blir det film!

Saabs egen reklamfilm som ingår i det presskit som journalisterna får ligger också ute på YouTube, tack vare vår ständigt aktive Steven Wade på SaabsUnited.com. Klicka på bilden för att länka till YouTube.

Annons
Annons
Rulla till toppen