4969 visningar

GENEVE: Peugeot är på G!

Nu är det slut på knäpp design, svajig kvalitet och billiga tekniska lösningar. Peugeot storsatsar på framtiden med gröna och sköna bilar.

Publicerad 2010-03-09 17:17

Det finns 1 kommentarer

Detta innehåll är skapat av auto motor & sports besökare

Alla kommentarer
  • #1 Re: GENEVE: Peugeot är på G!
    JW Postat: 2010-03-10 15:15

    Personligen tycker jag att nya 5 by Peugeot är tämligen trist. Elegant - visst, men så opersonlig. Finns inget (utseende-mässigt)på denna bil som inte skulle kunna ha gjorts för 10-15 år sedan. Jag gillade Peugeot 407 (kombi) just för att den var egen och inte såg ut som alla andra. Men - som vanligt - får individualisterna (dvs fransoserna) på skallen för att de vågar sticka ut och piskas tillbaka till trygg tyskinfluerad mainstream-design och följa-John mentalitet (eller snarare följa-Fritz). Alla gnäller på att alla bilar ser likadana ut - men ingen vågar köpa något udda - ja, då blir det så här... Skyll er själva...

Du kan inte längre kommentera. Efter 30 dagar låses kommentarerna på auto motor & sport.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842