Tjänstebilsinfo
De viktigaste nyheterna om tjänstebilar direkt i din mejl – prenumerera här!

Tjänstebilsfavoriten Mitsubishi Outlander i ny kostym

Här kommer en sportigare version av laddhybriden Mitsubishi Outlander, med nya designdetaljer och exklusivare interiör. Är detta en tjänstebil som faller dig i smaken?

Tjänstebilsfavoriten Mitsubishi Outlander i ny kostym
Mitsubishi visar upp en sportigare Outlander – men bara som koncept. Om, eller när, den blir verklighet är okänt.

Mitsubishi försöker locka tjänstebilister med laddhybriden Outlander PHEV. Utseende och design är förstås en smaksak, men om inte Mitsubishi Outlander faller dig i smaken kanske det här konceptet gör det?

Mitsubishi ska visa upp nya Outlander PHEV Concept S på bilsalongen i Paris, och i princip handlar det om en sportigare version av vanliga Outlander.

Läs också: Mitsubishi stoppar Outlander Hybrid
Läs också: Här är de populäraste tjänstebilarna – Mitsubishi rusar

Drivlinan hämtas direkt från Outlander PHEV, vilket innebär en bensinmotor och två elmotorer, som ger en räckvidd på ungefär fyra mil på eldrift.

Men till skillnad från Outlander PHEV får nya Concept S en ny front med annorlunda kromdetaljer, nya strålkastare, nya bakljus och lackfärgen Platinum White. Även interiören får en del nya detaljer – titta närmare i bildgalleriet.

Test: Mitsubishi Outlander mot tre mellanklassuvar
Läs också: Mitsubishi Outlander PHEV – först med el-4WD

Elbilar och hybrider allt populärare

Se hela listan – vilken är din nästa tjänstebil?Din e-postadress Har du tjänstebil? Vilket märke kör du som tjänstebil?
Läs mer om nyhetsbrevet »
Begenkäten
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206