Nu kan du köpa din Volvo hemma i soffan

Ni läsare har gett oss otaliga exempel på bilhandlare som inte gjort sitt jobb på det sätt man kan förvänta sig. Volvo Car Sverige lanserar...
Annons

Ni läsare har gett oss otaliga exempel på bilhandlare som inte gjort sitt jobb på det sätt man kan förvänta sig. Volvo Car Sverige lanserar nu en metod som gör att man kan slippa bilförsäljare – bilen utrustas och beställs på nätet, helt och hållet digitalt.

Första steget för att kunna beställa sin bil digitalt på nätet infördes förra hösten, då Volvo lanserade ”Care By Volvo”. Den tjänsten innebär att man kan beställa sin bil på Volvo Studio i Stockholm och sedan få den levererad på önskad ort. Men nu behöver man inte heller besöka Stockholm utan kan genomföra hela processen på nätet.

”Med Care By Volvo vill vi göra livet enklare för våra kunder – vi vill möta dem där de är, oavsett om det är i en digital eller fysisk miljö,” säger Kristian Elvefors som är vd för Volvo Car Sverige.

I Care By Volvo ingår att köparen väljer och utrustar sin Volvomodell samt får finansiering, försäkring och serviceavtal kopplat till köpet. Bilköparen kan välja till förlängd nybilsgaranti och även hyra en extra bil via bilpoolen Sunfleet eller hos Hertz. När beställningen är klar kontaktas köparen av Volvo, signering görs och leveransorten bestäms.

”Vi arbetar konsekvent med att stärka våra kunders upplevelse av Volvo som varumärke, det är därför naturligt för oss att även kunna erbjuda digitala köp av våra produkter. Vi vet att många kunder efterfrågar den här typen av tjänster,” säger Kristian Elvefors.

Annons
Annons
Rulla till toppen