Vi provkör Volvos nya motorer – D4 och T6

PREMIUM Från och med nu kan du få en helt nykonstruerad motor i din ansiktslyfta Volvo. Så hur är de nya fyrorna? Vi provkör både diesel och bensin, i Volvo V60 D4 och S60 T6.
Annons

Läs gratis!

Prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration (se nedan) och få tillgång till hela arkivet direkt.

Hösten 2013 startade produktionen i Skövde av den motorfamilj som gått under arbetsnamnet Volvo Engine Architecture (VEA), men som nu  döps om till Drive-E. Motor för motor kommer att bytas ut under en tvåårsperiod, efter vilken man är oberoende av Ford. Testchefen provkör Volvo V60 D4 och S60 T6. En av dem imponerar stort!

• Köp eller logga in för att läsa provkörningarna av  Volvo V60 D4 och S60 T6

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 21-2013

 

Hösten 2013 startade produktionen i Skövde av den motorfamilj som gått under arbetsnamnet Volvo Engine Architecture (VEA), men som nu  döps om till Drive-E. Motor för motor kommer att bytas ut under en tvåårsperiod, efter vilken man är oberoende av Ford. Testchefen provkör Volvo V60 D4 och S60 T6. En av dem imponerar stort!

Läs provkörningarna av Volvo V60 D4 och S60 T6

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 21-2013

Annons
Annons
Rulla till toppen