Så bra är Koenigseggs värsting – vi provkör

Unik provkörning av Koenigseggs värsting. Den starkaste bil vi någonsin kört, med ett effektförhållande på en (1) hästkraft per kilo. Dessutom genomgång av den närmast magiska tekniken. Test av fem små superbilar, begagnatduell mellan Lexus IS och BMW 3-serie och mycket mer.
Annons

Så bra är Koenigseggs värsting – vi provkör
Nr 2/2014 i butik från 8 januari.

Unik provkörning av Koenigseggs värsting. Den starkaste bil vi någonsin kört, med ett effektförhållande på en (1) hästkraft per kilo. Vi testar hur brutala One:1 står sig mot hyperbilarna från Ferrari, Porsche och McLaren. Dessutom förklarar vi hur den närmast magiska tekniken fungerar.

Test av fem små superbilar. Vill du ha ett både smart, snyggt och billigt ägande. Då är det här bilarna du ska överväga.

Begduellen. Två av mellanklassens finaste vagnar. Redo att göra upp om vilken som är bästa begagnatköpet. Lexus IS eller BMW 3-serie. Vi kollar med ägarna.

En Audi och en Porsche som är precis lika snabba, men löser uppgiften på helt olika sätt. För helt olika förare. Vilkena av dem är mest du? 

Vi provkör världens snabbaste självkörande Audi RS 7. Eller rättare sagt – vår utsände möter världens snabbaste självkörande Audi RS 7 på Ascari-banan. Vem är snabbast – datorn eller testföraren?

35 snålaste bilarna – på riktigt. Den europeiska förbrukningsnormen stämmer illa med den faktiska förbrukningen, men det finns en norm som är med verkligheten (relativt) överensstämmande. Vi tar en titt på den.

Snabb som en 335i men snålare än den minsta småbilen. Vi provkör BMW 3-serie eDrive. 245 hk – 0,2 liter milen.

Vi tittar närmare på din näst-näst-nästa bil. Så blir ditt liv som pensionär.

Provkörning av Mazda CX-3 och Renault Clio Sport Tourer.

Som vanligt prislista, vagnpark, bilägarskola, krönikor och mycket mer. 

Annons
Annons
Rulla till toppen