Sumoburgaren på Krejsys på Gröna Lund är faktiskt helt ok. Ganska god första halvan, sen måste man be de värma på igen för att den inte bara ska smaka kompakt salt.
Förhållande kött och övrigt är ganska bra faktiskt.
Den blir ganska kompakt efter en stunds ätande med händerna vilket gör att varje tugga blir rätt mycket matigare än om man kör bestick.
Som ni ser på ena bilden är det en burgare som äts med bestick(aningen oskarp bild).
0-402m: 14,957@149,7km/h
Ser bra ut den sumoburgaren. Äntligen kan man äta sig mätt.
Ska provas innan sommarens slut![]()
Vart får man bästa burgaren i GBG?
Ska ner om någon helg, The Rover har jag hört gott om?
Bör vara hyfsat centralt.
Jag och kamraten premiärbakade bröd samt premiärmalde färs häromhelgen.
Recept på potatisfrallor från hamburgare.org. Råkade göra dom lite för stora dock.
500 gram amerikansk högrevskärna. 750 g black angus ryggbiff med kappa, fetthalt runt 25% kanske. Blev drygt 10 burgare.
Malde en gång med mellanhålen på köttkvarnen som legat i kylen. Körde två olika skolor efter malandet. En halvan av färsen formades till perfekta puckar för hand, andra halvan rullades in i plastfolie (dessa blev lite väl tjocka och höga).
Stekte 2-3 minuter på varje sida i riktigt het gjutjärnspanna, salt och peppar på.
Ketchup på.
Kanske tredje/fjärde bästa burgaren jag någonsin ätit.
Kamraten fick gåshud.
Dagen efter åt vi den uppvärmd, men med mayo och rå gul lök. Än bättre.
Bifogad fil 88741
Bifogad fil 88742
Vissa nöjer sig med svenskt och tyskt, vi andra dricker tjeckiskt
Burgersson!
burgersson
Smet ner till flippin burgers i veckan men vet inte riktigt om det levde upp till hypen. Visst var det gott men det var ju knappast mind blowing som en del hävdar.
Fick iof gå rakt in och satte mig ner vid ett bord direkt vilket får ses som ett stort plus när man hört hur länge en del köat för att få ett bord.
1
Mitt hexakopterbygge
www.maciej.se/T810.html
Och mitt F450 bygge
http://www.maciej.se/F450new.html
Bilbroschyrer
http://www.maciej.se/Brochures.html
Så sant, även fast jag tyckte att den jag tog (Flippin) var mer åt "standard" än något extraordinärt kan jag ju inte säga något annat att den var välsmakande.
Blir att testa något annat nästa gång för ett återbesök blir det garanterat pga deras milkshake som var mycket bra, chocolate fudge & captain morgan var helt otrolig!
1
Hade ett litet hamburgerevent på jobbet igår kväll. Serverade ca 50 tallrikar med burgare och 12-timmarschili till kollegorna.
Köpte 10 kg ljuvlig färdigmalen svensk gräsbesteshögrev från Klara på Cajsa Warg (169 kr/kg malen) önskade ca 25-30% fettnär jag beställde. Den formade vi till 160g-puckar, kördes på stekbordet med fulcheddar på och lade i Yummy Potato Rolls med valfria tillbehör vid sidan om (lök, tomat, Heinz A Magnificent Mayonnaise, French's Classic Yellow Mustard och ketchup).
Chilin gjordes på 6 kg av samma högrev och en massa annat gott, bl.a. Carnegie Porter, tre sorters chili och mörk choklad. Efterrätt blev B&J Cookie Dough-milkshake.
Det blev total jävla succé. På par med Flippin's burgare, alltså 10/10. Har ingen bild på burgarna i sig tyvärr, men en när jag sänker den 51:a stekta köttsemlan för kvällen.
Vissa nöjer sig med svenskt och tyskt, vi andra dricker tjeckiskt
Killen med resurser! Fy fan alltså, riktigt stekbord och allt!![]()
Alla som generaliserar är idioter!
Det är en skam att det var första gången jag stekte burgare där igår. Bör användas varje lunch!![]()
Vissa nöjer sig med svenskt och tyskt, vi andra dricker tjeckiskt
Har man vägarna förbi Växjö så kan jag rekommendera att svänga in på PM & Vänners bistrodel och käka deras Burgare, en riktigt vällagad burgare på eko högrev, lokalt bacon, 12 månaders cheddar, majjo och tomatsalsa och sist men inte minst med grymma pommes!
.....för tillfället är jag helt fast för burgaren på Oljebaren, har ni inte varit där än så rekommenderar jag det varmt! Helt ok ställe att hänga på med några polare också.
1