Bilsnack

Om Bilsnack / Annonsering

Auto motor & sport - Bilsnack är ett forum för bilintresserade med cirka 70 000 unika besökare per vecka –Alla besökssiffror kontrolleras av SIFO och redovisas av KIA-index (www.kiaindex.net).

ANNONSBOKNING


Annonsera på Bilsnack

Kontakta mig gärna så gör vi en kampanj efter era önskemål.

Anders Jepppsson
08 545 176 60
E-post: anders(at)sb-media.se

Priser/Annonsinformation

Bilsnack – ägs av Egmont Publishing

Egmont Publishing är utgivare av ett 30-tal magasin och webbsajter i Sverige, omsätter cirka 550 msek och har cirka 230 anställda. Bolagen ingår i den danska mediekoncernen Egmont som är en av Skandinaviens ledande mediekoncerner. Egmont står bakom veckotidningar, magasin, serietidningar, böcker, filmer, tv-program, biografer och tv-stationer samt interaktiva spel, spelkonsoler, musik och en lång rad digitala medier. Egmont utger medier i mer än 30 länder, har 7 600 medarbetare och en omsättning på 1,6 miljarder EUR. www.egmonttidskrifter.se

Teknisk support

E-post: bilsnack@egmont.se (obs, inga modereringsfrågor)

Modereringsfrågor

För frågor som rör moderering, ta kontakt med moderatorn för den forumsektion frågan gäller. Bilsnacks regler är framtagna av Egmont Publishing, som äger sajten. Den följer normal svensk lagstiftning för allmänna forum. Moderatorernas uppgift är att upprätthålla dessa regler i största möjliga mån. Läs reglerna.

Byte av användarnamn

Om du vill byta användarnamn, kontakta då någon av moderatorerna.

Förlorat lösenord? Om du glömt bort ditt lösenord och inte kan logga in, klickar du här.