”Det finns inget som känns Mustang!”

Fords första seriösa elbil har fått det ikoniska namnet Mustang, det visar hur mycket som står på spel och hur hårt Ford satsar. Modellen kommer...

Annons
Annons

Fords första seriösa elbil har fått det ikoniska namnet Mustang, det visar hur mycket som står på spel och hur hårt Ford satsar.

Modellen kommer i en mängd utföranden med två batteristorlekar och både tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift. I denna fösta duell kör vi de stora batteripaketet med 98 kWh, fyrhjulsdrift och 351 hk. Priset ligger på 734.900 kronor.

För motståndet står Polestar 2 med 408 hk, som kostar 659.000 kronor. Är den eldrivna Mustangen värdig sitt namn och mer sportbil än Polestar – Volvos sportiga elbilsmärke?

Vilken bil är rymligast, bekvämast och det bästa köpet? Hur är det med snabbladdning och energiförbrukning? Är elbilar vettiga på vintern när vi importerar el till Sverige?

Vill du veta ännu mer om bilarna? Missa inte den seriösa provkörningsduellen i tidningen: Den hittar du här!

Följ med på ännu ett avsnitt av Förnuft & Känsla där chefredaktör Alrik Söderlind och krönikör Peder Karlsson söker efter den optimala bilen som ger både maximalt med känslor och förnuft och säger exakt vad de tycker och känner.

Gillar du Fönuft & Känsla? Du hittar alla avsnitt här!
Följ oss gärna på Youtube: Det kan du göra här!

 

 
Annons
Annons
Rulla till toppen