Prylkoll!

Vi klämmer och känner på nya prylar
Annons

DÄCKCHECK!

Sonax Xtreme Tyre Cleaner är däckrengöring av professionell kvalitet, som även tar bort silikonbaserade och petroleumbaserade glansmedel. Med sin kraftfulla skumverkan löser den snabbt och effektivt upp smuts, bromsdamm och däckskav och gör så att dina däck ser ut som nya.

Det är bara att spraya på däcken, använd en borste för att skrubba ytan och skölj sedan bort rengöringslösningen. Skonsam mot dina fälgar och bromsar, eftersom den inte tar bort skyddande beläggningar eller korroderar metallytor. 750 ml.

Läs mer:  sonax.se  

Pris: 219 kr

KOLFIBERGODIS

Svenska The New Aeros nya design kallas Claw och är en tioekrad ”flowforged” aluminiumfälg med permanent fixerad kolfiberdisk, som passar utmärkt till Tesla Model S Plaid och Porsche Taycan. Lansering sker 2024. 

Läs mer: thenewaero.com  • Pris: Cirka 12 500 kr/st

RAMPA UPP

Osram LEDriving FX500-CB SM GEN 2 och FX750-CB SM GEN 2 är två ECE-godkända helljusramper som kombinerar ljusbilden för både korta och långa avstånd. Ljuset är kallvitt och den bredare versionen lyser upp till 450 meter. Passar både 12- och 24-voltsystem. Fem års garanti.

Läs mer: osram.sePris: 3 295 kr


MJUKISBOXA

Twistboxes Gen1 är en svensk uppfinning som är lika enkel som briljant: en takbox som går att rulla ihop när den inte används. Väger endast 22 kg och blir 35 x 80 cm i diameter när den är ihoprullad. Boxen rymmer 520 liter och är helt vattentät. Tillverkas i Sverige.

Läs mer: twistboxes.com  • Pris: 14 995 kr

Annons
Annons
Rulla till toppen