Prylkoll: Boostat ljus och vakande ögon

Vi klämmer och känner på nya prylar: Denna gång vassare ljus, kameraövervakning, stora däck och kallavfettning. Någonting för alla.
Annons

VAKANDE ÖGON I DIN BMW

BMW Advanced Car Eye 3.0 består av två QHD- och full-HD-kameror som övervakar vad som sker framför och bakom fordonet även när det är parkerat. Med hjälp av radar- och sensorteknik känner systemet av vibrationer och onormala rörelser utanför fordonet och kan särskilja mellan dessa och normala rörelser. Systemet lagrar automatiskt händelsen för att dokumentera eventuella olyckor eller (försök till) inbrott. (Om det är tillåtet att spela in och använda videoupptagningarna beror på lagstiftningen i det aktuella landet. Användaren är ansvarig för användningen och för att gällande bestämmelser följs.) 

Läs  mer: bmw.se  • Pris: 6 405 kr


BOOSTAT LJUS

Philips lanserar nu en uppgraderad version av Ultinon Pro 6000 – Ultinon Pro 6000 Boost.

LED-lampan är godkänd för ett stort antal olika bilmodeller, och får användas på svenska vägar och i mer än 18 andra europeiska länder. Ger upp till 300 procent mer ljus (jämfört med en halogenlampa), och livslängden anges till 3 000 timmar. Finns tillgänglig i H4 och H7.

Läs mer: philips.se  • Pris: 1 700 kr/par

FETT BORT!

Grease Buster är ett förstärkt kallavfettningsmedel som effektivt löser upp olja, tjära, salt och asfalt samtidigt som det är skonsamt. Fungerar även på blöta ytor. Applicera med lågt tryck nerifrån och upp på de delar som behöver avfettning. Låt verka några minuter – medlet ska inte torka in. Spola av med högtryck. Applicera ej på varm bil eller i direkt solsken. 1 000 ml.

Läs mer: nordicgloss.se  • Pris: 149 kr


SUVGUMMI

Goodyear utökar sortimentet för Eagle F1 Asymmetric 6, främst med dimensioner från 19 tum och uppåt. Detta är alltså ett däck som lämpar sig väl till suvar och större elbilar. Det har SoundComfort-teknik som sänker bullernivån och flera av de nya dimensionerna har SealTech som förseglar punkteringar i slitbanan på upp till 5 mm i diameter.  

Läs mer: goodyear.com  • Cirkapris: Från 2 000 kr

Annons
Annons
Rulla till toppen