Prylar: Ge veteranbilen ljus som passar

Vi klämmer och känner på nya prylar! Denna gång ett proffsschampo för din bil, och en destinationsladdare med dubbla uttag.
Annons

VÄXELSTRÖM

Ctek Chargestorm

Ctek Chargestorm Connected 3 är en ny destinationsladdare med dubbla uttag, för både professionellt och publikt bruk. Laddaren är tänkt för elbils- och laddhybridsägare och uppfyller ISO15118-standarden som underlättar Vehicle-to-Grid (V2G)- och Vehicle-to-Everything (V2X)-scenarier. Den har funktioner som dubbelriktad energi och automatisk fordonsidentifiering, så kallad ”plug & charge” samt en rad funktioner för ökad säkerhet. Godkänd för bidragen Grön teknik, Ladda bilen och Klimatklivet.

Läs mer: ctek.com  • Pris: 26 745 kr exkl. moms (2 x 22 kW)


VÄSSA TESLAN!

MAK Solar Tesla-fälg

Äger du en Tesla Model 3 eller Model Y? Då ska du kika närmare på MAK Solar, en fälg speciellt utvecklad för dessa modeller. Passar direkt på bilens nav, och med originalmuttrarna. Dessutom passar centrumkåpan på fälgen. Finns i 18, 19 och 20 tum och i två färger: blank svart och gun metal.

Läs mer: oclbrorssons.se  • Pris: Från 3 974 kr/st


VINTAGEBELYSNING

Osram LEDriving HL Vintage belysning

Osram LEDriving HL VINTAGE är en glödlampa som passar perfekt för äldre bilar, exempelvis veteranbilar, som ska ha ett gulare/varmare ljus i strålkastarna. Lampan är inte ECE-godkänd, men kan med fördel användas i terrängen. Finns i tre versioner: H1, H4 och H7.

Läs mer: osram.com  • Pris:  Från 1 195 kr


PROFFSSCHAMPO

Autoshampoo ingår i Koch-Chemies proffsserie. Ett starkare schampo med ett högre pH-värde än traditionellt bilschampo, perfekt för att lösa upp envis trafikfilm och smuts som är kvar efter förtvätten. Det innehåller varken vax eller försegling och lämnar en helt ren yta redo för polering eller försegling. Med ett pH-värde på 9,0 löser det upp kvarvarande trafikfilm och smuts effektivt samtidigt som det är skonsamt mot lacken och eventuellt befintligt lackskydd/vax.

Autoshampoo är ett fosfat- och NTA-fritt bilschampo. Finns bland annat på OKQ8-stationer. 1 liter.

Läs mer: kcx.se  • Pris: 199 kr

Annons
Annons
Rulla till toppen