Auto Motor & Sport som e-tidning!

Nu finns auto motor & sport som e-tidning! Du som redan prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet - utan extra kostnad!
Annons

Auto Motor & Sport som e-tidning!

Du kan välja mellan tre olika sätt att läsa e-tidningen. Vi hoppas att du testar samtliga och väljer det som passar dig bäst!

1) Datorn

För att få tillgång till e-tidningen behöver du skapa ett medlemskap på vår hemsida automotorsport.se vilket tar cirka 1 minut. I samband med att du blir medlem på hemsidan fyller du i ditt prenumerationsnummer för att verifiera att du är prenumerant. Efter slutförd registrering får du ett aktiveringsmail med en länk som du måste klicka på för att aktivera ditt medlemskap på sajten. Efter att du aktiverat ditt medlemskap och du loggat in syns länken ”Låst innehåll” högst på upp på sidan genom vilken du kan läsa e-tidningar utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du tillgång till samtliga äldre e-tidningar som finns uppladdade i arkivet – utan extra kostnad!  
 
Klicka här för att registrera dig och börja läsa e-tidningen via hemsidan.
Är du redan registrerad och inloggad, klicka här för att läsa e-tidningen.

2) Mobiltelefonen (iPhone eller Android)

Du kan nu ladda ner appen auto motor & sport gratis i Appstore och Google Play. I apparna loggar du in med din e-postadress som användarnamn och ditt postnummer som lösenord. De utgåvor som ingår i din prenumeration kommer att ha en ”Läs nu” knapp, medan utgåvor som inte ingår kommer att kunna köpas. Observera att du som är helårsprenumerant får tillgång till samtliga digitala utgåvor bakåt i tiden. 
 
iPhoneanvändare – Klicka här   
Androidanvändare – Klicka här

3) Surfplattan (iPad eller Android-surfplatta)

Vår app är anpassad till surfplattor och vi rekommenderar dig att läsa e-tidningen via appen. 
 
iPadanvändare – Klicka här   
Androidanvändare – Klicka här  

Välkommen till digitala auto motor & sport!

Annons
Annons
Rulla till toppen