Nyhet: Spara hundralappar – nu får du rabatt på nya däck

Premium Succén fortsätter – nu lanserar vi exklusiva rabatter för Premiummedlemmar.

Nyhet: Spara hundralappar – nu får du rabatt på nya däck

Du som är Premiummedlem på auto motor & sport och Recharge vet redan att du får läsa alla våra tester, granskningar och reportage – och kanske också att du får ta del av alla tusentals bilbetyg i begagnatdatabasen.

Som om inte det vore nog får du också förtur till våra event, ett exklusivt nyhetsbrev varje vecka och tillgång till ams-biblioteket med specialtidningar i PDF-format.

Nu tar vi nästa steg, som du kommer kunna spara hundralappar på: alla våra Premiummedlemmar får rabatt på Michelindäck hos återförsäljaren Euromaster.

"Det här är ännu en anledning att bli Premiummedlem. Och det är bara början – vi kommer lansera fler rabatter framöver som blir exklusiva för vår Premiumklubb", säger Erik Söderholm, digital redaktionschef på auto motor & sport och Recharge.

Om du inte redan är Premiummedlem kan du bli det här.

Så funkar det

• Som Premiummedlem på auto motor & sport och Recharge får du rabatt på Michelindäck hos Euromaster när du handlar på euromaster.se.

• Du får 10 procent rabatt på 17-tumsdäck och mindre, samt 15 procent rabatt på 18-tumsdäck och större.

• Kampanjkoden anges i kassan. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller privatkunder under perioden 15/4–31/12 2020.

Tack för att du är Premiummedlem! Här är rabattkoderna:

10% rabatt på 17-tumsdäck och mindre: ams1317
15% rabatt på 18-tumsdäck och större: ams1823