Prylkoll: Vi klämmer på nya prylar!

Takboxarnas takbox

Du kanske trodde att en takbox inte kan vara lyxig, men då har du inte sett den här modellen från Thule. Den bjuder på elegant, aero-dynamisk design för tyst körning och lågt luftmotstånd, inbyggd belysning, filtfodrad botten och ett lock som kan öppnas åt båda hållen. Det smidiga låset visar tydligt när boxen är ordentligt stängd. 

PRIS: Från 16.999 kr
LÄS MER: www.thule.com

 

Läderdoft

Den klassiska doftgranen Wunderbaum kommer nu i ny tappning, perfekt för alla som älskar doften av läder. Med en Wunderbaum Leather hängande i backspegeln behöver man inte längre köra en dyr bil för att få en dyr doft. Granen är utformad för att se ut som riktigt läder och är lika snygg som väl-doftande. Finns snart på en bensinstation nära dig. 

PRIS: 19 kr
LÄS MER: www.wunderbaum.se

 

Tipsa oss! Har du någon pryl som du är nyfiken på? Mejla redaktionen@automotorsport.se

Plattor som tål stryk

Garagegolv får ta mycket stryk – men det är ingenting som Swisstrax golvplattor inte klarar av. De tål 25 ton per kvadratmeter, har kanaler som släpper igenom vatten och smuts och är halkfria, kemikalieresistenta, UV-beständiga och ljuddämpande. De finns i 20 olika färger och kan beställas med en logotyp eller valfri design. Plattorna är dessutom enkla att montera och flytta.

PRIS: Från 439 kr/kvm
LÄS MER: www.atsscandinavia.se

Minisläckare

Glöm tunga och klumpiga brandsläckare som lämnar mängder av skum eller pulver i bilen efter användning. Den här lilla släckaren använder istället en ofarlig gas som binder syret vid brandhärden och kväver elden. Den är heller inte trycksatt innan den används, och är därför underhållsfri och kan lagras i minst tio år utan att funktionen försämras. 

PRIS: 495 kr
LÄS MER: www.firess.se

 

Säkerheten först

Ibland kan det vara svårt att veta om vinet från middagen kvällen innan är helt borta när man sätter sig bakom ratten. Då är det bra att ha en pålitlig alkomätare till hands. Alcosense Excel är enkel att använda med sin tydliga färgdisplay, och använder samma teknik som återfinns i många polismyndigheters alkomätare. Den kan även ge dig en ungefärlig tid för när alkoholen har lämnat kroppen.

PRIS: 1.699 kr
LÄS MER: alcosense.se