Prylkoll: Audi-trim, dörröppnare och ren bil i tre steg

Vi fortsätter att klämma och känna på nya prylar.

Prylkoll: Audi-trim, dörröppnare och ren bil i tre steg

Smartgate, öppna dig!

Är du trött på att behöva trycka på en knapp varje gång du ska in i garaget? Då kan Ismartgate ha lösningen. Med deras appbaserade styrsystem till garageportautomatik kan porten öppnas antingen via appen i mobilen eller smartklockan, eller med ett röstkommando med hjälp av exempelvis Google Home eller Amazon Alexa. Ismartgates kit kommer i lite- respektive pro-version för styrning av antingen en eller upp till tre portar. 

PRIS: Från 1 738 kr

LÄS MER: garageportexperten.se


Ren bil på 1, 2, 3

Fina bilar ska tvättas för hand, och med ändamålsenliga produkter. Att hitta rätt i djungeln av bilvårdsmedel är dock inte det lättaste, men här kommer Autoglym till undsättning.

Polar Collection Kit innehåller allt som behövs för en grundlig underhållstvätt i tre steg: En förtvätt, en huvudtvätt och en vattenavvisande efterbehandling. 

Produkterna kan även köpas separat. 

PRIS: 760 kr

LÄS MER: autoglym.se/polarpressurewasher


Schneller, bitte

Visst, man kan hävda att de 600 hästkrafterna i Audis nya RS-modeller med V8-motor är tillräckligt många. Men man kan också hävda att de är alldeles för få. Den tyska trimfirman ABT är tydliga med var de står i den frågan. De erbjuder trimkit till alla nya RS-modeller och kramar ur 700 hästar och 880 Nm ur V8-motorn i RS 6, RS 7 och RS Q8. V6-motorn i RS 4 stressas upp från 450 till 510 hästar och 600 Nm. Allt med en enkel mjukvaruuppdatering. Maptun Performance är återförsäljare i Sverige.

PRIS: På förfrågan.

LÄS MER: maptunparts.se 


Vägra sladd

Allt fler mobiltelefoner har stöd för trådlös laddning numera, och det innebär nya möjligheter för världens bilister. Tänk att kunna ladda upp luren i bilen utan att trassla med sladdar hit och dit! Vilken dröm. Kjell & Companys Qi-laddare löser det åt dig.

PRIS: 399,90 kr

LÄS MER: kjell.com


Varde ljus

Halogenstrålkastare i äldre bilar har ofta en chockerande oförmåga att lysa upp vägen på ett säkert sätt. Men en enkel uppgradering av strålkastarnas ljuskällor kan innebära dramatiska förbättringar.

Osrams LEDriving HL-serie gör det jobbet enkelt med ersättningslampor som passar i de flesta bilar och som ger ett kraftfullt, kallvitt ljus. Viktigt att observera är dock att dessa lampor inte är godkända för bruk på allmän väg och därför enbart rekommenderas för terrängfordon.

PRIS: 1 495 kr paret

LÄS MER: osram.se