Prylkoll: Espressomaskin i bilen – och massor av städtips!

Vi fortsätter att klämma och känna på nya prylar. Denna gång med fokus på tvätta, städa – och en färskpressad espresso i bilen! Bonus: Extrapris på dammsugare för bilen för den som är snabb.
Annons

Tipsa oss!

Har du någon pryl som du är nyfiken på? Mejla: redaktionen@automotorsport.se


Prylkoll: Espressomaskin i bilen – och massor av städtips!

Gofika i bilkön

Bensinstationskaffe i all ära, men någon baristakvalitet håller det inte. Och vad gör man när det inte finns några öppna mackar i närheten? Svar: Man tar med sig en espressomaskin i bilen.

Wacacos Nanopresso gör det möjligt att brygga en tvättäkta espresso var man än är. Maskinen drivs med handkraft och laddas med hett vatten och antingen finmalet kaffe eller Nespressokapslar. Ut kommer det bästa kaffet du någonsin druckit i en bil. Förmodligen. 

PRIS: 1 095  kr
LÄS MER: coolstuff.se


Prylkoll: Espressomaskin i bilen – och massor av städtips!

Vårtvätt med skum

Att tvätta bilen med skum har blivit väldigt populärt. I år adderar Sonax ytterligare en produkt med skumtema. Sonax Xtreme Foam + Seal är en effektfull skumförsegling som passar till skumsprutan Foam Lance. Ger fantastisk glans, skydd och pärleffekt. Aldrig har det varit enklare att försegla lacken.

Tänk på att alltid tvätta bilen någonstans där spillvattnet kan renas efteråt bara, så smutsen inte rinner ut i naturen.

PRIS: 299 kr för en liter
LÄS MER: sonax.se


Prylkoll: Espressomaskin i bilen – och massor av städtips!

Trimma Teslan

Efter två års utvecklingsarbete lanserar nu svenska KCR, i samarbete med Steinbauer Performance, världens första effektbox för elbilar. Den är anpassad för Tesla Model S P90D, och ska enligt uppgift öka effekten och vridmomentet med 15 respektive 20 procent, till 530 hk och 1 160 Nm. Dessutom ökar den maximala bromskraftåtervinningen från 60 till 100 kW.

Detta sker genom att en elektronikmodul kopplas in mellan den bakre elmotorn och bilens elsystem. Den kan enkelt tas bort igen om man vill återställa bilen till originalskick.

PRIS: 19 900 kr
LÄS MER: kcr.se


Prylkoll: Espressomaskin i bilen – och massor av städtips!

Coronastäda bilen

Det är ett obehagligt virus ute och går, och ett effektivt skydd mot det är att regelbundet och noggrant tvätta händerna. Men det hjälper knappast om beröringsytorna i bilen inte hålls rena.

Lösningen: Tvätta av ratt, växelspak och andra saker du ofta tar på med jämna mellanrum. Speciellt om du ska lämna över bilen till någon annan. Sonax interiörrengöring är effektiv och skonsam, funkar på de flesta material och tar dessutom bort dålig lukt. 

PRIS: 129  kr
LÄS MER:  sonax.se

Prylkoll: Espressomaskin i bilen – och massor av städtips!

Städa på färden

Scenariot är följande: Du har skaffat dig en Nanopressomaskin och ska just brygga en kopp mustig espresso när du tappar kaffepaketet och sprider ut finmalet arabica i hela bilen. Det är i sådana situationer en portabel dammsugare kan vara en livräddare. Black & Deckers variant kopplas in i bilens 12 V-uttag och levereras med flera olika munstycken. 

PRIS: 599 kr (just nu: 399 kr)
LÄS MER: mediamarkt.se

Annons
Annons
Rulla till toppen