Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!

Vi klämmer och känner på nya prylar – och du som ams-läsare får 20 procents rabatt på stöldskydd!

Prylkoll: Rensa luften och blocka biltjuven!
Tipsa oss!

Har du någon pryl som du är nyfiken på? Mejla: redaktionen@automotorsport.se


Rensa luften!

De flesta biltillverkare rekommenderar att kupéfiltret byts ut vid omkring 2.000 mil, för att luften i kupén ska hållas fräsch. Men med ett tvättbart K&N-filter behöver det inte bytas alls – det behöver bara rengöras, och sedan kan det användas igen.

K&N bygger sina tvättbara filter för att hålla under bilens hela livslängd och de har tio års garanti. Bra för miljön, bra för plånboken.

LÄS MER: knfilters.com


Blocka biltjuven!

Många moderna bilar har trådlösa nycklar som kan ligga kvar i fickan hela tiden. Det är praktiskt – även för tjuvarna. Med en signalförstärkare kan de stjäla din bil från tomten medan nycklarna ligger inne i hallen.

Lyckligtvis har ett gäng gymnasieelever från Helsingborg lösningen: Ett nyckelfodral som blockerar
RFID-signalen och omöjliggör manövern.

Rabatt! Prenumeranter och premiummedlemmar på webben får 20 procent rabatt.

PRIS: 99 kr
LÄS MER: keysaver.se


I fall att...

Okej, det här är inte den mest spännande prylen du kan köpa till bilen. Men om olyckan skulle vara framme kan det komma att bli den mest essentiella – faktum är att alla bilar borde vara utrustade med ett första hjälpen-kit. Den här väskan från Clas Ohlsson innehåller allt från sårtvätt och kompresser till fästingplockare och druvsocker. En investering som faktiskt kan rädda liv. 

PRIS: 249 kr
LÄS MER: clasohlsson.se


Inbyggt extraljus

Stora, skrymmande extraljus är ute. För varför ska man ha det, när man kan få ut mer än 19 000 lumen ur en inbyggd, modellanpassad och aerodynamisk LED-ljusramp i stället? Vision X gör ljusramper till en uppsjö av olika bilmodeller. De får vägen framför bilen att bada i ljus, samtidigt som de knappt syns när de är avstängda.

PRIS: Ca 10 000 kr
LÄS MER: rindab.se


Gissa siffran

Vet du hur många magar en kamel har? I så fall kommer du förmodligen glänsa i det här nya frågesportspelet från svenska MIG. Tänk spelet Geni, men svaren på alla frågor är en siffra mellan 0 och 100, och den som gissar närmast vinner. Perfekt för att fördriva tiden under långa bilresor, eller för de som är fast i hemmakarantän och inte får gå ut.

PRIS: 299 kr
LÄS MER: playmig.com