ams 20/2020: Snabbladdning – så dyrt är det!

Nu finns ams nummer 20 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu!

ams 20/2020: Snabbladdning – så dyrt är det!

TEST: Tre fräcka elbilar för stan

Honda Urban EV Concept tog världen med storm när den visades på Frankfurtsalongen. Nu är produktions- bilen äntligen här. Hur bra är Honda e egentligen? Vi har jämfört den med BMW i3 och Mini Cooper SE.
• Prenumeranter kan läsa här!

TEST: Chevrolet Corvette Stingray utmanar Europa

495 hk ur en åttacylindrig sugmotor som sitter framför bakaxeln och dessutom en åttaväxlad dubbelkopplingslåda. Corvette C8 vill på allvar utmana den europeiska supersportbilseliten. Frågan är bara om det lyckas?

Snabbladdning – dyrt och krångligt

Snabbladdning är fortfarande dyrt och krångligt, men det finns bättre och sämre alternativ. Vi tittar återigen närmare på priserna hos de olika kedjorna. Dessutom ser vi förändringar vid horisonten!
• Prenumeranter kan läsa här!

Prov: Nya Volkswagen GTI

Nya Golf GTI klarar sig än så länge undan en hybridisering, men får ett helt nytt chassi och en rad digitala nyheter i stället. Är det fortfarande en tvättäkta GTI trots pekplattor och den nya kördynamikmanagern?
• Prenumeranter kan läsa här!

Reportage: Att äga en Porsche 911

Flera års jakt är över. Joakim Dyredand har köpt en Porche 911. De första två åren som Porscheägare har kantats av enorm glädje, men även av motgångar. Detta är den ofiltrerade sanningen om livet med en entusiastbil modell äldre.

...och mycket mer läsning

• Alrik Söderlind: Självsabotage bland laddföretagen
• Renault lanserar två laddhybrider. Vi har provkört!
• PROV: Kia Xceed Plug-In Hybrid
• PROV: BMW 545e xDrive – satan i gatan!
• Begduell: Audi SQ5 vs BMW 5-serie GT – två tunga tyskar
• Nya prylar och så våra tre omdiskuterade krönikörer Peter, Peder och "Flash".


Vill du få tidningen snabbare och billigare?

Visst kan du knalla iväg till din tidningshandlare och köpa tidningen över disk.

Men för den smarte har vi flera tips på att göra det enklare.

Prenumerera på papperstidningen (bonus ingår)

Som prenumerant får du inte bara tidningen billigare – du får den också flera dagar innan den finns ute i butik. Dessutom kan du läsa tidningen i e-format gratis på vår sajt eller i appen FLIPP.

Så här gör du för att prenumerera.

Bli digital prenumerant!

Du kan köpa e-tidningen som lösnummer. Priset är då 39 kronor.

Du kan också bli digital prenumerant på auto motor & sport och vår elbilssajt Recharge. Då får du tillgång till alla artiklar på sajterna inklusive våra premiumartiklar. Du får också ett premium-nyhetsbrev där veckans viktigaste nyheter sammanfattas. Du får också tillgång till vår unika begagnatdatabas där ägarna själva satt betyg på över 48.000 bilar. Du kan också läsa alla tester, provkörningar och begagnattester – i dagsläget över 3.700 tester. Du får dessutom förtur till våra event. Du kan också plussa på din digitala prenumeration med att få tidningen i e-format.