Prylkoll: Vi tar upp kampen mot mörker och kyla!

Starthjälp i kylan, smidig snöskyffel om det går tokigt och bra ljus som driver ut mörkret.
Annons

Tipsa oss!

Har du någon pryl som du är nyfiken på? Mejla: redaktionen@automotorsport.se


Prylkoll: Vi tar upp kampen mot mörker och kyla!

Snow digger

Den här ingår definitivt i kategorin saker som är bra att ha i bilen, speciellt nu när vintern snart kommer. Skulle du fastna i en snödriva är detta ett oumbärligt verktyg, och när den inte används kan den förvaras undangömd utan att ta upp någon plats. Just den här hopfällbara modellen är tillverkad av stål och aluminium och används enligt uppgift av den amerikanska militären.

Läs mer: armygross.se • Pris: 199 kr


Prylkoll: Vi tar upp kampen mot mörker och kyla!

Svanenmärkt bilvård

Många svenskar envisas med att tvätta bilen hemma, trots att detta gör att en hel massa föroreningar rinner rakt ut i vattendragen. Men nu kan ni som ägnar er åt denna tveksamma aktivitet i alla fall använda miljömärkta kemikalier.

Sonax har en ny serie svanenmärkta produkter som innefattar avfettningsmedel, fälgrengöring och bilschampo. Bra grej. Men vi rekommenderar ändå att alltid tvätta någonstans där det finns vattenrening. 

Läs mer: sonax.se • Pris: 129 kr för en liter bilschampo


Prylkoll: Vi tar upp kampen mot mörker och kyla!

Starthjälp

Vi har alla varit där någon gång. Det är en kall morgon, bilen har stått några dagar för länge utan att röra på sig och nu är batteriet dött. Det är i sådana situationer man önskar att man hade med sig en Nocos Genius Boost+. Den klarar upp till 20 startförsök, och har dessutom USB-uttag för mobilladdning och en inbyggd ficklampa. Levereras med billaddare och Micro-USB-kabel.

Läs mer: kjell.com • Pris: 1 595 kr


Prylkoll: Vi tar upp kampen mot mörker och kyla!

Måla golvet

En snygg bil förtjänar ett snyggt garage – och ett lager färg på golvet kan lyfta det till nya höjder. Med Hagmans nya enkomponents golvfärg blir jobbet enkelt samtidigt som det håller länge. Hagmans säger själva att färgen har hög kemikaliebeständighet och slitstyrka och tillgodoser behoven hos alla hemmafixare som uppskattar användarvänligheten hos en enkomponentsfärg.

Läs mer: hagmans.se • Pris: Ca 800 kr för 4 liter


Prylkoll: Vi tar upp kampen mot mörker och kyla!

Mota mörkret

Det är höst, och ute är det mörkt som i en säck. Och som vi vet är det bara ljus som kan driva ut mörker. Därför har Osram skapat en LED-ramp som gör just det. Med en ljusstyrka på 2 800 lumen och en räckvidd på upp till 415 meter ser nya LEDriving VX500-SP till att vägen framför bilen badar i ljus, samtidigt som den är kompakt och lätt att montera.  

Läs mer: osram.se • Pris: 1699:-

Annons
Annons
Rulla till toppen