Barnens bildag

Världens bästa bildag! Barn som har varit med om svåra olyckor eller lever med fruktansvärda sjukdomar får sina drömmar uppfyllda i drygt 100 superbilar.

Barnens bildag
Ett startfält värdigt vilken bilutställning som helst. Porsche, McLaren, Bentley, Lamborghini, Ferrari. Har du någonsin drömt om en bil är oddsen goda att den fanns på plats den här dagen – för barnens skull.

Kaos innan dagen börjar. Över 100 storhjärtade sportbilsägare var på GTR Motorpark Eskilstuna med sina juveler för att köra barn som fått en alldeles för tuff start på livet.

Stiftelsen Lean On Me med vår krönikör Peder Karlsson i spetsen arrangerar eventet och arbetar för att göra livet bättre för barn som har det tufft.

Chefredaktör Alrik var på plats med en tuff Porsche, här tillsammans med hans fadderbarn för dagen. Varje VIP-barn får en egen bil med sitt namn på passagerardörren.

Föräldrar, barn och förare, alla är lika tacksamma för att få vara där. En underbar dag där man inte ser ett enda sjukt barn – bara leenden så långt ögonen kan nå.