BEG: Köpläge på Saab 9-5 och VW Passat

Premium En udda begagnatduell, kan tyckas: Saab 9-5 är nedlagd och VW Passat har kommit i två generationer på sju år. Men just därför är det köpläge för båda.

BEG: Köpläge på Saab 9-5 och VW Passat

Saab 9-5 fanns med på Sveriges tio-i-topp från millennieskiftet till 2008, hela tiden tillsammans med Volkswagen Passat – som i dag med nya generationen ligger tvåa på säljtoppen. Vi har valt att titta på ägarbetygen från årsmodell 2006 och framåt för båda bilarna, eftersom det var premiäråret för Passat generation VI samtidigt som Saab 9-5 det året fick en genomgripande ansiktslyftning. 

Vi kollar om någon dessa ett bra begagnatköp.

• Köp eller logga in för att läsa begagnatduellen mellan Saab 9-5 och VW Passat.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 19-2013.

Saab 9-5 fanns med på Sveriges tio-i-topp från millennieskiftet till 2008, hela tiden tillsammans med Volkswagen Passat – som i dag med nya generationen ligger tvåa på säljtoppen. Vi har valt att titta på ägarbetygen från årsmodell 2006 och framåt för båda bilarna, eftersom det var premiäråret för Passat generation VI samtidigt som Saab 9-5 det året fick en genomgripande ansiktslyftning. 
Vi kollar om någon dessa ett bra begagnatköp.

Läs begagnatduellen mellan Saab 9-5 och VW Passat

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 19-2013.