BEG: Volvo XC90 mot Audi Q7 - bästa stora suven

Premium Sjusitsare med fyrhjulsdrift? Volvo XC90 är given förstås! Men kolossen Audi Q7 är ett spännande, udda alternativ. Frågan är om de kan jämföras och vilken av dem är bästa köpet? Ägarna ger svaret.

BEG: Volvo XC90 mot Audi Q7 - bästa stora suven

Dagens generation av Audi Q7 och Volvo XC90 är långt ifrån miljöpolitiskt korrekt och har omoderna bränslekostnader. Men accepterar du det, är både Q7 och XC90 familjebilar med kvaliteter utöver det vanliga. Lyxig utrustning kostar inget extra. Och priserna är i hög grad förhandlingsbara.
Som med alla begbilar är det vissa specifika saker du ska titta extra noga på. Läs testet för detaljerna.

 

• Köp eller logga in för att läsa begagnattestet av Volvo XC90 och Audi Q7
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 10-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Dagens generation av Audi Q7 och Volvo XC90 är långt ifrån miljöpolitiskt korrekt och har omoderna bränslekostnader. Men accepterar du det, är både Q7 och XC90 familjebilar med kvaliteter utöver det vanliga. Lyxig utrustning kostar inget extra. Och priserna är i hög grad förhandlingsbara. 
Som med alla begbilar är det vissa specifika saker du ska titta extra noga på.

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 10-2014.

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!