PROV: BMW 4-serie Gran Coupé - full pott!

Premium Slank coupékaross, bakdörrar, karmlösa rutor och halvkombilucka. Är 4-serie Gran Coupé en A5 Sportback-dödare? Utan att säga för mycket kan vi avslöja att första provkörningen imponerar.

PROV: BMW 4-serie Gran Coupé - full pott!

Få bilföretag har utmanat sin egen image så djärvt som BMW. Från konservativa sedankarosser med bakhjulsdrift och raka bensinsexor till drivning fram, turbofyror, suvar och elektriska sportbilar. Inget är heligt och ingen sten lämnas orörd. 
Den senaste nytolkningen på kärnmodellen 3-serien heter 4-serie Gran Coupé (GC). Det är en bil som utmanar våra föreställningar om vad en 3-serie är för något, egentligen.

• Köp eller logga in för att läsa provkörningen av BMW 4-serie Gran Coupé
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Få bilföretag har utmanat sin egen image så djärvt som BMW. Från konservativa sedankarosser med bakhjulsdrift och raka bensinsexor till drivning fram, turbofyror, suvar och elektriska sportbilar. Inget är heligt och ingen sten lämnas orörd. 
Den senaste nytolkningen på kärnmodellen 3-serien heter 4-serie Gran Coupé (GC). Det är en bil som utmanar våra föreställningar om vad en 3-serie är för något egentligen.

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Har du satt betyg på din bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.