TEST: Audi A5 Cabriolet mot BMW 420D Cabriolet

Premium Öppna bilar måste tydligen ha lite "finare" namn. 3-serie cab heter numera 4-serie och A4 cab bytte till A5 cab redan 2009. Men strunt i namnen. Är det ett plåttak från BMW du ska ha, eller är tyg rätt val? Vi testar.

TEST: Audi A5 Cabriolet mot BMW 420D Cabriolet

Enligt Woody Allen är äktenskap när man gemensamt försöker lösa ett problem man inte har när man är ensam. BMW:s plåttak ungefär just detta, det tar nämligen så mycket plats i bakluckan att det inte går att få i eller ur bagaget. Plåttaket betyder att man måste lösa ett problem som inte finns om man har valt tygtak.

• Köp eller logga in för att läsa testet mellan Audi A5 Cabriolet och BMW 420D Cabriolet
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Enligt Woody Allen är äktenskap när man gemensamt försöker lösa ett problem man inte har när man är ensam. BMW:s plåttak ungefär just detta, det tar nämligen så mycket plats i bakluckan att det inte går att få i eller ur bagaget. Plåttaket betyder att man måste lösa ett problem som inte finns om man har valt tygtak.

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.