Bästa valet: Första eller andra generationen Audi TT

PREMIUM Distinkt design och ett lägre inköpspris eller mer tillrättalagd formgivning och bättre helhet. Kan första Audi TT leva på sitt utseende eller behövs det mer för att vinna begduellen? Vi ställer första och andra generationen Audi TT mot varandra.
Annons

Audi TT väckte stor uppmärksamhet med sin formgivning, först som konceptbil 1995 och sedan när den lanserades 1998. Den blev snabbt bilen med stort B för alla stil- och designmedvetna köpare som ville sticka ut från mängden. Den fick rykte om sig att vara för dem som brydde sig mer om stil än substans. Men en bil ska ju gärna vara rolig att titta på också. Det var väl bara det att det kanske blev lite väl mycket av den varan i fallet med TT.
Frågan är vilken av första och andra generationen du ska välja.

• Köp eller logga in för att läsa begagnatduellen av Audi TT, första mot andra generationen.
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Audi TT väckte stor uppmärksamhet med sin formgivning, först som konceptbil 1995 och sedan när den lanserades 1998. Den blev snabbt bilen med stort B för alla stil- och designmedvetna köpare som ville sticka ut från mängden. Den fick rykte om sig att vara för dem som brydde sig mer om stil än substans. Men en bil ska ju gärna vara rolig att titta på också. Det var väl bara det att det kanske blev lite väl mycket av den varan i fallet med TT.
Frågan är vilken av första och andra generationen du ska välja.

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Annons
Annons
Rulla till toppen