BEG: Hyundai i40 mot Opel Insignia

Premium Familjen växer, men det gör inte plånboken. Var inte orolig, det finns en kombi för alla. Vi ställer tyska Opel Insignia och koreanska Hyundai i40 mot varandra. Vilken uppfyller din familjs behov bäst?

BEG: Hyundai i40 mot Opel Insignia

Har du tjänstebil kanske du har lyckan att kunna välja BMW 5-serie, Audi A6 eller Mercedes E-klass, men som privatköp är dessa tyskar prissatta något i överkant för de flesta av oss. Speciellt när familjen växer och behovet av en rymlig bil styr valet. Det finns många alternativ som tur är, och här tittar vi närmare på Hyundai i40 och Opel Insignia kombi.

• Köp eller logga in för att läsa begagnattestet mellan Hyundai i40 och Opel Insignia. 
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 19-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

• Testa själv: Hur mycket är din bil värd?

Har du tjänstebil kanske du har lyckan att kunna välja BMW 5-serie, Audi A6 eller Mercedes E-klass, men som privatköp är dessa tyskar prissatta något i överkant för de flesta av oss. Speciellt när familjen växer och behovet av en rymlig bil styr valet. Det finns många alternativ som tur är, och här tittar vi närmare på Hyundai i40 och Opel Insignia kombi.

• Artikeln kommer från auto motor & sport nr 19-2014.

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.