PROV: VW Touareg V6 – bästa besten?

Premium Touareg har ansiktslyfts med mer krom på in- och utsidan. Kan storfolkan behålla sin ställning som den kanske mest kompetenta suven. Vi provkör och avgör.

Även om Touareg ser ut som en enorm Golf har Volkswagen gjort tydliga ansträngningar för att särskilja den som premiumbil. På flera ställen är det dock uppenbart att man sneglat åt ett koncernsyskon. 

• Köp eller logga in för att läsa provkörningen av VW Touareg V6.
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 26-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Observera: Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Även om Touareg ser ut som en enorm Golf har Volkswagen gjort tydliga ansträngningar för att särskilja den som premiumbil. På flera ställen är det dock uppenbart att man sneglat åt ett koncernsyskon. 

Provkörningen av VW Touareg V6 kommer från auto motor & sport nr 26-2014.

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Observera: Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.