BMW 5-serie mot Jaguar XF: Oväntat tuff duell

PREMIUM Lätt match, femman spöar en avdankad Jagga alla dagar. Men tji får du om du tror det. BMW-ägarna älskar sin bil, men Jaguar-ägarna avgudar sin. Ska du köpa begagnad prestigebil ska du definitivt läsa detta först.
Annons
Annons

BMW 5-serie är en av de populäraste bilarna bland auto motor & sport-läsarna. Att ställa en Jaguar mot den här älslingen kan tyckas göra det hela till en utklassningsduell. Men så är det absolut inte. 

• Köp eller logga in för att läsa begagnatduellen mellan BMW 5-serie och Jaguar XF
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 1-2015.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

BMW 5-serie är en av de populäraste bilarna bland auto motor & sport-läsarna. Att ställa en Jaguar mot den här älslingen kan tyckas göra det hela till en utklassningsduell. Men så är det absolut inte. 

Begagnatduellen mellan BMW 5-serie och Jaguar XF kommer från auto motor & sport nr 1-2015.

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Annons
Annons
Rulla till toppen