BEG: Porsche Panamera vs Tesla Model S

Premium Som en fundamentalistisk sekt, lite så är det att ta sig an ägarrecensionerna till de här två bilarna. "Rör inte min bil, den är bäst i hela världen!" Kom igen, hur bra är de här två dyrgriparna egentligen? Häng med!

BEG: Porsche Panamera vs Tesla Model S

Den förmodligen viktigaste ronden för de flesta vid ett begagnatköp. Och här kan den vara mer komplicerad än någonsin. Porsche Panamera är en dyr bil. Tesla Model S är också en dyr bil, men hypen är enorm och efterfrågan ännu större. Vilken är bästa begagnatköpet?

• Köp eller logga in för att läsa begagnattestet av Porsche Panamera och Tesla Model S. 
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 4-2015.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Den förmodligen viktigaste ronden för de flesta vid ett begagnatköp. Och här kan den vara mer komplicerad än någonsin. Porsche Panamera är en dyr bil. Tesla Model S är också en dyr bil, men hypen är enorm och efterfrågan ännu större. Vilken är bästa begagnatköpet?

Begagnattestet av Porsche Panamera och Tesla Model S kommer från auto motor & sport nr 4-2015.

• Har du satt betyg på din  bil - eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.