Vi provkör Porsche Cayman GT4 – värd all väntan!

PREMIUM Det har tagit nästan ett decennium, men nu är den här: Cayman med 911-motor. Var det värt väntan? Det kan du hoppa upp och klappa dig på! [b]Sa vi att den endast finns med manuell låda – PDK finns inte ens som tillval. Härligt.[/b]
Annons

Porsche har på senare tid downsizat, sprutat ur sig suvar och limousiner och satt automatlådor och elservostyrningar i alla sina modeller. Men just som vi börjar tro att de tappat förståndet fullständigt, smäller de till med något som får alla bilentusiaster att återfå hoppet. Här är Cayman GT4. 

• Köp eller logga in för att läsa begagnattestet av Porsche Cayman GT4. Eller köp hela tidningen.
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 8-2015.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Porsche har på senare tid downsizat, sprutat ur sig suvar och limousiner och satt automatlådor och elservostyrningar i alla sina modeller. Men just som vi börjar tro att de tappat förståndet fullständigt, smäller de till med något som får alla bilentusiaster att återfå hoppet. Här är Cayman GT4. 

Begagnattestet av Porsche Cayman GT4 kommer från auto motor & sport nr 8-2015.

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Om du upplever problem när du ska läsa testerna, prova gärna en annan webläsare, exempelvis Safari. Vi arbetar för att åtgärda felet.

Annons
Annons
Rulla till toppen