Nytt avsnitt av podden: ”Jag har precis snott den av en brat på Stureplan”

Avsnitt fem av Bilpodden med auto motor & sport bjuder på ett långt, lagom virrigt men himla roligt samtal med krönikör Peter Ternström. Peter har...
Annons

Avsnitt fem av Bilpodden med auto motor & sport bjuder på ett långt, lagom virrigt men himla roligt samtal med krönikör Peter Ternström. Peter har verkligen vigt sitt liv åt sportbilar och därför gjort medvetna uppoffringar.

I ett samtal med Joakim Dyredand berättar Peter om sina bästa och sämsta krönikor samt avslöjar att han håller på att bygga en elektrisk helikopter.

Ternström bjuder också på en extremt intressant utläggning av vad som skiljer Ferrari-, Lamborghini- och Porscheägare. Detta utvidgas med en förklaring av hästkraftskriget mellan Ferrari och McLaren samt en förklaring till varför Lamborghinis bilar är så låga.

OBS! Detta avsnitt spelades in med annan utrustning än normal. Ljudet är därför inte helt perfekt. Men nästa vecka ska rätt mikrofoner och inspelningsapparat fungera igen. Vi beklagar detta men önskar er ändå många glada skratt.

Annons
Annons
Rulla till toppen