Guldgruva för gamla Mercor

Har du en Mercedes av äldre modell som behöver underhållas? Är det svårt att hitta delar på svenska marknaden? Kolla Mercedes eget gammelbilslager i Stuttgart,...
Annons

Har du en Mercedes av äldre modell som behöver underhållas? Är det svårt att hitta delar på svenska marknaden? Kolla Mercedes eget gammelbilslager i Stuttgart, som nu fyller fem år och firar med att ge rabatt.

Altteile-Center (ATC) GmbH är ett eget bolag inom DaimlerChrysler som ligger i anslutning till huvudkontoret i Suttgart. Numera finns det jättelika lagret av gamla, kontrollerade reservdelar också på en välordnad sajt på Internet där ägare till äldre Mercedesbilar över hela världen kan söka allt från navkapslar till automatlådor och skicka in sina beställningar.

ATC fyller fem år i år och firar med att ge fem procent rabatt på alla delar (utom specialerbjudanden). Erbjudandet sträcker sig dock bara till och med 21 mars i år. Under de fem årens verksamhet har ATC sålt omkring 90 000 begdelar för runt 70 miljoner svenska kronor.

ATC finns på webbadressen www.mbatc.de.

Annons
Annons
Rulla till toppen