Edman kör Toyota i DTC nästa år

Det blir den danska standardvagnsserien (DTC) för Jens Edman även nästa år. Den stora skillnaden är att han byter sin Peugeot 307 mot en Toyota...
Annons

Det blir den danska standardvagnsserien (DTC) för Jens Edman även nästa år. Den stora skillnaden är att han byter sin Peugeot 307 mot en Toyota Corolla.

Edman kör Toyota i DTC nästa år – Det känns bra att så här tidigt ha gjort klart med styrning till nästa år, säger Jens. Bilen är en potentiell vinnarbil och eftersom jag till kommande säsong känner till de danska banorna känns det som om förutsättningen är de bästa tänkbara.
Jens kommer att fortsätta samarbetet med raceingenjören Steve Norris. Han kommer att jobba som teamets chefingenjör under både tester och tävlingar.
Teamchefen René Mouritsen ser fram emot samarbetet med Jens Edman.
– Det känns spännande att Jens nu blir en del av Toyota Castrol Racing, säger Mouritsen. Bara otur gjorde att Jens missade en pallplacering redan första året i DTC. Vi är övertygade att Jens har potential att nå den absoluta toppen redan nästa säsong.
Jens Edman avslutade årets upplaga av DTC med att bli tvåa i det första racet och trea i säsongens sista race. Totalt slutade Jens på en fjärde plats.

Annons
Annons
Rulla till toppen