Förarbråk i Williams

Att Ralf Schumacher och Juan Pablo Montoya i BMW-Williams F1-team inte gillar varandra har varit känt länge. Men att schismen fördjupats visar Ralfs kommentar inför...
Annons

Att Ralf Schumacher och Juan Pablo Montoya i BMW-Williams F1-team inte gillar varandra har varit känt länge. Men att schismen fördjupats visar Ralfs kommentar inför Malaysias GP – ”försöker Montoya köra om mig igen, tränger jag honom av banan”!

Förarbråk i Williams
Kubbning mellan två Williamsförare i Australien.

Under hela tiden Ralf Schumacher och Juan Pablo Montoya varit teamkamrater har de varit bittra fiender – och under Australiens GP hårdnade motsättningarna mellan de två förarna. Montoya missade starten och körde om Ralf under de första varven och nu varnar Ralf Schumacher sin förarkollega för att försöka köra om igen.
”Han tvingade mig köra upp på kantstenen i Australien. Nästa gång släpper jag inte förbi honom lika lätt, jag tvingar honom av banan istället”, sa Ralf till häpna journalister häromdagen.
Malaysias GP körs till helgen – och ni glömmer väl inte tippa i vårt F1 Champion? Klicka här och gör det senast midnatt, natten till lördag. Sedan stängs tipset.

Annons
Annons
Rulla till toppen