Rättelse om Gotland Ring och Audi

”Efter Audis lansering av nya A6-modellen på Gotland och Gotland Ring har det skrivits att Audi och Gotland Ring ska skriva ett samarbetsavtal inom kort....
Annons

”Efter Audis lansering av nya A6-modellen på Gotland och Gotland Ring har det skrivits att Audi och Gotland Ring ska skriva ett samarbetsavtal inom kort. Detta är att gå händelser i förväg.”

Rättelse om Gotland Ring och Audi”I samband med Audis närvaro på ön ville Gotland Ring presentera för lokal media (Gotlands Allehanda och Gotlands Tidningar) vilka möjligheter som ges på Gotland och Gotland Ring. Paralleller drogs med Audis olika verksamheter, t.ex Audi Experience Driving, som idag bedrivs på motorsportbanor världen runt.
Ur Gotland Rings perspektiv är det naturligtvis mycket intressant att en stor biltillverkare som Audi nu valde Gotland för den skandinaviska A6-lanseringen, eftersom det är en målsättning med Gotland Ring att det ska dra mer verksamheter till sig än enbart motorsport. Vi ville endast presentera en nyanserad och modern bild av Gotland Ring.
Gotland Ring ber härmed om ursäkt för att innehållet i artiklarna har kunnat tolkas på ett annat sätt, när syftet enbart var att visa på de möjligheter som finns och vilken potential som Gotland Ring har tillsammans med Gotland.”
Gotland Ring/Mulle Jäderlund

Red kommentar: Auto Motor & Sport hade ”saxat” denna – som vi tyckte fantastiskt trevliga nyhet – ur Gotlandstidningarna.

Annons
Annons
Rulla till toppen