Äntligen bevisat: Kvinnor ÄR bättre bilförare än män

Vi kvinnor har anat det länge, men nu är det äntligen bevisat. Kvinnor är bättre bilförare än män. Mycket bättre! Kvinnor är bättre på allt(!) - förutom att parkera.

Bild 504169
Skojigt? Absolut!!
Eller hur tjejer, vi behöver ju inte ta ifrån dem det enda roliga de har kvar...
Genom att publicera statistik över britternas trafikbrott vill det brittiska inrikesdepartementet för alltid döda myten om att män är bättre bilförare än kvinnor, skriver Expressen.
Och siffrorna talar sitt tydliga språk. De visar nämligen inte bara att kvinnor är bättre bilförare - de visar att kvinnor är extremt mycket bättre bilförare.
Eller hur ska man annars tolka följande siffror?
Män ligger bakom 94 procent av de olyckor som leder till fysisk skada eller död och 97 procent av de grövre trafikbrotten. När det handlar om rattonykterhet ligger män bakom hela 89 procent av fallen. Av alla Storbritanniens fortkörningar så ligger männe bakom 83 procent och av alla som polisen griper för att ha kört för rött ljus är 84 procent män.
Det enda män fortfarande kan stoltsera med i trafiken är att de är bättre på är parkeringsmomentet. Enligt Storbritanniens försäkringsbolag är det dubbelt så stor risk att en kvinna krockar på en parkeringsplats. Det är också vanligare att kvinnor backar in i andra bilar.