OS-deltagarna åker Hyundai

Så länge den olympiska elden brinner i Aten kommer OS-staden att vara invaderad av Hyundai-bilar. Anledningen är att den syd-koreanska biltillverkaren är officiell bilsponsor för...
Annons

Så länge den olympiska elden brinner i Aten kommer OS-staden att vara invaderad av Hyundai-bilar. Anledningen är att den syd-koreanska biltillverkaren är officiell bilsponsor för spelen.

Hyundai håller med bilar för all marktransport av bland annat OS organisationskommitté, transport av idrottsmännen och journalister, under spelen.
-Det finns ingen större estrad i hela världen. Sponsring av sport är ett oerhört effektivt sätt att komma närmare såväl nuvarande som framtida kunder, säger Hyundai´s vice ordförande Kim Dong-Jin.
Som en del i sponsoraktiviteterna erbjuder Hyundai publiken fri busstransport. Fyra traditionella engelska, öppna dubbeldäckare kommer att köras i skytteltrafik på de olympiska vägarna och till olika sevärdheter i Aten.
Samtliga Hyundai-modeller finns representerade i den 3 500 fordon starka bilparken. Totalt satsar Hyundai 16.3 miljoner Euro i OS.

Annons
Annons
Rulla till toppen