Bilprovningens andra mobil rullar ut

Bilprovningens mobila anläggning i norra Sverige visade sig vara ett riktigt lyckokast. Nu har man byggt ytterligare en. Försöket med Bilprovningens mobila station har visat...
Annons

Bilprovningens mobila anläggning i norra Sverige visade sig vara ett riktigt lyckokast. Nu har man byggt ytterligare en.

Försöket med Bilprovningens mobila station har visat sig gagna både kunder och miljö, dessutom är billigare alternativ till anläggningar som annars är i drift endast ett par dagar i månaden.
Cirka 50 fordon, personbilar, lätta släp och husvagnar, kan besiktas på en dag och tre resor med mobilen kan spara in närmare 1 000 resor med kundernas fordon.
Förutom att de mobila stationerna ersätter de fasta anläggninhgarna kan man tillfälligtvis erbjuda besiktning på de orter som i dag inte har någon Bilprovningsstation eller använda den som extra resurs vid ombyggnationer av stationer runt om i landet.
– Bilprovningen arbetar ständigt med att förbättra processen och kundservicen. Därför är det glädjande att våra förväntningar på mobilen infriades och att vi nu kan erbjuda fler orter en rullande station, säger Magnus Ehrenstråhle, vd för Bilprovningen.

Annons
Annons
Rulla till toppen