Rattkrycka för dyra bilar

Biltjuvarnas kunskaper ökar. Bilar som tidigare betraktades som omöjliga att stjäla, är nu möjligt villebråd för ohederliga proffs. Därför ökar intresset för ”gamla” beprövade stöldskydd...
Annons

Biltjuvarnas kunskaper ökar. Bilar som tidigare betraktades som omöjliga att stjäla, är nu möjligt villebråd för ohederliga proffs. Därför ökar intresset för ”gamla” beprövade stöldskydd igen, och MegaLock har kommit med en ny modell som även passar större SUV-bilar.

Rattkrycka för dyra bilar
Megalock stoppar nya tiders tjuvar.

Ett exempel på det nya tjuveriet är en liga i 08-trakten som specialiserat sig på BMW X5. Bilarna försvinner spårlöst utan nyckel på några minuter.
Enligt tillverkaren av rattkryckan MegaLock minskar bilstölderna med nära nog 100 procent och även bilinbrott minskar med cirka 60 procent, då tjuven väljer en annan bil.
MegaLock är godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen, SSF, och ska inte förväxlas med billiga kopior som tjuvarna lätt forcerar. Låset är förbättrat på den nya modellen och antalet låskombinationer är 10 000.
Polisen och försäkringsbolagen rekommenderar MegaLock, och de senare kan ofta erbjuda självriskeliminering med upp till 5 000 kronor.
Priset i biltillbehörsbutiker och handeln är cirka 995 kronor.

Annons
Annons
Rulla till toppen