Bättre nyhetsbrev, 3-serie-körning och sajtrekord!

Varje tisdag har vi redaktionsmöte, så även – igår… Det viktigaste som sades var att det nyhetsbrev, som du just nu läser, kommer bli ännu...
Annons

Varje tisdag har vi redaktionsmöte, så även – igår… Det viktigaste som sades var att det nyhetsbrev, som du just nu läser, kommer bli ännu bättre. Läs Fredrik Huldts första rapport av nya BMW 3-serie. Och sist men inte minst – ams har satt nytt sajtrekord!

Nu ska nyhetsbrevet bli (ännu) bättre. Varje dag (som man är på plats) ska Pär Brandt ska skriva en tillbehörsnyhet, Fredrik Huldt en F1-grej, Thomas Berggren något från sportens värld, Gunnar Dackevall om bilindustri, John Argelander om testlagets vedermödor och upptäckter, Fredrik Pettersson om nya priser och försäljningsstatistik och jag själv om vad som händer här på jobbet.
Självklart ska Björn fortsätta jaga nyheter, men på det här sättet kommer breven bli matigare.
Har du en bra grej till nyhetsbrevet – skriv – ring – hör av dig!
För övrigt kan jag tipsa om att det pågår en intensiv debatt kring Saabs motorer på vårat Forum – för dig som inte varit där – gå in på sajten och kolla!

Bättre nyhetsbrev, 3-serie-körning och sajtrekord!
Fredrik Huldt rapporterar från Valencia – direkt från förarstolen på nya BMW-trean.

Fredrik Huldt sitter just nu bakom ratten på nya 3-serien. Från faxen kom ett litet brev om olovligt bullrande!
Fredrik Huldt (ägare till gamla 3-serien):
”Den är fantastisk jämfört med den gamla, betydligt mer vuxen.
Fortfarande väldigt körglad. Dess kompentens ligger på en helt annan nivå, mycket stadigare, motorn (330) är helt underbar. Just nu väntar jag på att åka ut på Albacete-banan cirka 30 mil från Valencia. Det är svinkallt, snö på banan, jättefint väder.
Alla fina system finns, den fantatiska parkeringsradarn, aktiva styrningen i sin andra generation, som funkar lite mera nyanserat än den gamla, inte lika aggressiv ”upp och ner”, mer kontroll. Ingen diffbroms, den är snäll hela tiden.
Nu sticker vi ut på banan!
Den är klippstabil jämfört med den gamla bilen, viktbalansen är 50/50. Den understyr ju på den kalla banan, är snäll, hittar inte på några konstigheter, men är riktigt rolig. Nu får jag väl börja spara?
Vi har en gammal M3 (E46) som pacecar, och den nya hänger nästan med!
Med utgångspunkt från den nya känns det att nästa M3 kan blir rusktigt bra!”
Tack för det Fredde.

Till sist vill vi ta tillfället i akt och skryta lite. Vår webbredaktör Michael Åhman är med rätta omättligt stolt över våra sajtframgångar, läs bara det mejl jag fick av honom i morse!
”18.026 unika besökare under vecka 3 (+5 procent)
Vi Bilägare: 14.971 (+2 procent)
Vi har under denna vecka passerat Borås Tidning, Vi i Villa, Viasat – och hotar nu på allvar vårt första delmål: Barometern som ligger strax över 19.000 (-10 procent)!!!!!!!
För övrigt kan jag meddela att vi slagit ett helt sjukt dagsrekord under måndagen: 5.254 unika besökare – en ökning mot förra veckan med 50,1 procent!!! – och garanterat den största endagsnoteringen i www.automotorsport.se långa historia!”

Kul.

/Alrik

Annons
Annons
Rulla till toppen